Ocean Controls Limited.                                              Tot Globale Norm - kwaliteitsbeheersysteem.

INTERCLIMA+ELEC de MARKT zal gehouden vanaf 7th~10 Nov. PARIJS FRANKRIJK

Welkom om ons bij Cabine nr te bezoeken.: D138-2 

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

Ocean Controls Limited

Certificaten
Van goede kwaliteit Getelegrafeerde Zaal Thermostaat voor verkoop
Van goede kwaliteit Getelegrafeerde Zaal Thermostaat voor verkoop
Klantenoverzichten
De stabiele Kwaliteits Uitstekende Dienst met Concurrerende Verstrekte Prijs

—— Ion

Ik ben online Chatten Nu

Ocean Controls Limited

1 2 3 4 5 6 7 8
Ocean Controls Limited Ocean Controls Limited Ocean Controls Limited Ocean Controls Limited Ocean Controls Limited Ocean Controls Limited Ocean Controls Limited Ocean Controls Limited
in Kanton Eerlijke 2015 Daling productielijn Fabriek Kantonmarkt in de lente van 2016 年北京参展 van 2016 年北京参展 van 2016 Testruimte tentoonstelling

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Merken : ODM OEM
Aantal werknemers : 50~200
Jaarlijkse omzet : 5000000-10000000
Opgericht Jaar : 2002
Export pct : 80% - 90%

Ocean Controls Limited werd opgericht door een industriële ingenieur met 10 jaar ervarings in het ontwerp en de fabrikant van thermostaten van de hoogste-Beëindigen de elektronische ruimte.

Wij verlenen OEM/ODM-de diensten aan klanten wereldwijd, met inbegrip van productie, het ontwerpen, techniek en het bewerken.

 

Met vele jaren van ervaring, kenmerken onze producten ongeëvenaarde kwaliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid. Wij voeren onze producten over de hele wereld, vooral naar Europese en Amerikaanse markten uit. Momenteel omvatten onze hoofdproducten: niet-programmeerbare/programmeerbare thermostaten, wijzerplaat/drukknop/touchscreen thermostaten, getelegrafeerde en draadloze thermostaten, kunnen wij tijdopnemer, onderdompeling/capillaire thermostaat en andere verwante delen van de verwarmingssysteemcontrole vanaf het verzoek van de klant ook maken. De producten voldoen aan Ce, R&TTE, FCC, UL en CSA goedgekeurde kwaliteitsnormen.

 

Onze fabriek heeft drie reeksen van SMT, 10 reeksen injectie het vormen machine en geavanceerd vormend materiaal, is de Maandelijkse capaciteit meer dan 50.000 PCs, en dit kan volgens klantenvereiste worden uitgebreid.

 

Wij hebben een sterk R&D-team met meer dan 10 jaar ervarings op het thermostaatgebied, zijn zij gekruid in het ontwerp, ontwikkelen zich en het testen van elektronische thermostaten, HVAC-controlemechanisme en toebehoren. Bovendien hebben wij brede ervaring in rf-afstandsbedieningproducten zoals verre draadloze thermostaten. Gebaseerd op bovengenoemd, kunnen wij ontwerpen/ontwikkelen nieuwe modellen voor u op uw technische beschrijvingen of steekproeven.

 

Als bedrijf, streven wij om in de kwaliteit van producten uit te blinken ernaar die wij, de dienst hebben verkocht die wij en de steun hebben verleend die wij hebben gegeven. Wij zijn geëngageerd aan voortdurende verbetering en bij de bouw van win-win verhoudingen met onze partners.

Contactgegevens
Ocean Controls Limited

Contactpersoon: Ms. Coco Pan

Tel.: 86-769-83501419

Fax: 86-769-83501419

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)