Ocean Controls Limited.                                              Tot Globale Norm - kwaliteitsbeheersysteem.

INTERCLIMA+ELEC de MARKT zal gehouden vanaf 7th~10 Nov. PARIJS FRANKRIJK

Welkom om ons bij Cabine nr te bezoeken.: D138-2 

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis Over ons

Geschiedenis

Certificaten
Van goede kwaliteit Getelegrafeerde Zaal Thermostaat voor verkoop
Van goede kwaliteit Getelegrafeerde Zaal Thermostaat voor verkoop
Klantenoverzichten
De stabiele Kwaliteits Uitstekende Dienst met Concurrerende Verstrekte Prijs

—— Ion

Ik ben online Chatten Nu

Ocean Controls Limited

1 2 3 4 5 6 7 8
Ocean Controls Limited Ocean Controls Limited Ocean Controls Limited Ocean Controls Limited Ocean Controls Limited Ocean Controls Limited Ocean Controls Limited Ocean Controls Limited
in Kanton Eerlijke 2015 Daling productielijn Fabriek Kantonmarkt in de lente van 2016 年北京参展 van 2016 年北京参展 van 2016 Testruimte tentoonstelling

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Merken : ODM OEM
Aantal werknemers : 50~200
Jaarlijkse omzet : 5000000-10000000
Opgericht Jaar : 2002
Export pct : 80% - 90%

Ocean Controls Limited, is gebaseerd op eerstgenoemde met 10 jaar ervarings in het ontwerpen/productiethermostaat van de hoogste-eind de elektronische ruimte. Wij verlenen OEM/ODM-de diensten aan klanten wereldwijd, met inbegrip van productie, ontwerp, techniek en het bewerken.


Met vele jaren van ervaring, wordt onze producten gekenmerkt met ongeëvenaarde kwaliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid. Wij voeren onze producten uit over de hele wereld, vooral Europese en Amerikaanse markten. Momenteel onze hoofdproducten met inbegrip van: niet-programmeerbare/programmeerbare thermostaat, dail/drukknop/touchscreen thermostaat, getelegrafeerde en draadloze thermostaten, kunnen wij tijdopnemer, onderdompeling/capillaire thermostaat en andere verwante delen van de verwarmingssysteemcontrole vanaf het verzoek van de klant ook maken. Het productenkwaliteitsniveau is allen tot Ce, R&TTE, FCC, UL en CSA goedgekeurde norm.


Onze fabriek heeft drie reeksen van CNC, 10 reeksen van injectie het vormen machine en geavanceerd vormend materiaal, is de maandelijkse capaciteit meer dan 50.000 PCs, en dit kan volgens ordestatus worden uitgebreid.


Wij hebben krachtig R&D-team met meer dan 10 jaar ervarings op thermostaatgebied, zijn zij sterk in ontwerp, ontwikkelen zich en test van elektronische thermostaat, HVAC-controlemechanisme en toebehoren. Bovendien hebben wij veel ervaring in rf-afstandsbedieningproducten zoals verre draadloze thermostaat. Hierboven gebaseerd op, kunnen wij ontwerpen/ontwikkelen nieuwe modellen voor u op technische beschrijving of steekproeven.


Als bedrijf, streven wij om in de kwaliteit van producten uit te blinken ernaar die wij, de dienst hebben verkocht die wij en de steun hebben verleend die wij hebben gegeven. Wij houden altijd verbeterend en wij geloven dat wij doen beter en beter samen met onze partners kunnen!

Contactgegevens
Ocean Controls Limited

Contactpersoon: Ms. Coco Pan

Tel.: 86-769-83501419

Fax: 86-769-83501419

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)