Ocean Controls Limited

Onze belofte blijft
Geef mobiliteitsopties voor de behoeften van onze klant§wants
  • Video
  • Afbeeldingen
Bedrijf Details
Grote Markt: Noord-Amerika, Zuid-Amerika, West-Europa, Oost-Europa
Type Business: Fabrikant
Merken: ODM OEM
Aantal werknemers: 50~200
Jaarlijkse omzet: 5000000-10000000
Opgericht Jaar: 2002
Export pct: 80% - 90%
Inleiding

Ocean Controls Limited werd opgericht door een industriële ingenieur met 10 jaar ervarings in het ontwerp en de fabrikant van thermostaten van de hoogste-Beëindigen de elektronische ruimte.

Wij verlenen OEM/ODM-de diensten aan klanten wereldwijd, met inbegrip van productie, het ontwerpen, techniek en het bewerken.

 

Met vele jaren van ervaring, kenmerken onze producten ongeëvenaarde kwaliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid. Wij voeren onze producten over de hele wereld, vooral naar Europese en Amerikaanse markten uit. Momenteel omvatten onze hoofdproducten: niet-programmeerbare/programmeerbare thermostaten, wijzerplaat/drukknop/touchscreen thermostaten, getelegrafeerde en draadloze thermostaten, kunnen wij tijdopnemer, onderdompeling/capillaire thermostaat en andere verwante delen van de verwarmingssysteemcontrole vanaf het verzoek van de klant ook maken. De producten voldoen aan Ce, R&TTE, FCC, UL en CSA goedgekeurde kwaliteitsnormen.

 

Onze fabriek heeft drie reeksen van SMT, 10 reeksen injectie het vormen machine en geavanceerd vormend materiaal, is de Maandelijkse capaciteit meer dan 50.000 PCs, en dit kan volgens klantenvereiste worden uitgebreid.

 

Wij hebben een sterk R&D-team met meer dan 10 jaar ervarings op het thermostaatgebied, zijn zij gekruid in het ontwerp, ontwikkelen zich en het testen van elektronische thermostaten, HVAC-controlemechanisme en toebehoren. Bovendien hebben wij brede ervaring in rf-afstandsbedieningproducten zoals verre draadloze thermostaten. Gebaseerd op bovengenoemd, kunnen wij ontwerpen/ontwikkelen nieuwe modellen voor u op uw technische beschrijvingen of steekproeven.

 

Als bedrijf, streven wij om in de kwaliteit van producten uit te blinken ernaar die wij, de dienst hebben verkocht die wij en de steun hebben verleend die wij hebben gegeven. Wij zijn geëngageerd aan voortdurende verbetering en bij de bouw van win-win verhoudingen met onze partners.

Geschiedenis

Ocean Controls Limited, is gebaseerd op eerstgenoemde met 10 jaar ervarings in het ontwerpen/productiethermostaat van de hoogste-eind de elektronische ruimte. Wij verlenen OEM/ODM-de diensten aan klanten wereldwijd, met inbegrip van productie, ontwerp, techniek en het bewerken.


Met vele jaren van ervaring, wordt onze producten gekenmerkt met ongeëvenaarde kwaliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid. Wij voeren onze producten uit over de hele wereld, vooral Europese en Amerikaanse markten. Momenteel onze hoofdproducten met inbegrip van: niet-programmeerbare/programmeerbare thermostaat, dail/drukknop/touchscreen thermostaat, getelegrafeerde en draadloze thermostaten, kunnen wij tijdopnemer, onderdompeling/capillaire thermostaat en andere verwante delen van de verwarmingssysteemcontrole vanaf het verzoek van de klant ook maken. Het productenkwaliteitsniveau is allen tot Ce, R&TTE, FCC, UL en CSA goedgekeurde norm.


Onze fabriek heeft drie reeksen van CNC, 10 reeksen van injectie het vormen machine en geavanceerd vormend materiaal, is de maandelijkse capaciteit meer dan 50.000 PCs, en dit kan volgens ordestatus worden uitgebreid.


Wij hebben krachtig R&D-team met meer dan 10 jaar ervarings op thermostaatgebied, zijn zij sterk in ontwerp, ontwikkelen zich en test van elektronische thermostaat, HVAC-controlemechanisme en toebehoren. Bovendien hebben wij veel ervaring in rf-afstandsbedieningproducten zoals verre draadloze thermostaat. Hierboven gebaseerd op, kunnen wij ontwerpen/ontwikkelen nieuwe modellen voor u op technische beschrijving of steekproeven.


Als bedrijf, streven wij om in de kwaliteit van producten uit te blinken ernaar die wij, de dienst hebben verkocht die wij en de steun hebben verleend die wij hebben gegeven. Wij houden altijd verbeterend en wij geloven dat wij doen beter en beter samen met onze partners kunnen!

Dienst

Meer dan 10 jaar ervarings.

OEM/ODM de dienst.

Kwaliteit tot Ce, R&TTE, FCC, UL en CSA.

Concurrerende prijs.

2 jaar garantie.

Deze hotselling types in Europa:

China Ocean Controls Limited Bedrijfsprofiel 0

Ons Team

Persoon meer dan 10 op R&D-team.

Persoon meer dan 200 op productielijn.

Wij voltooiden de kwaliteit en de hoeveelheid van diverse ruimtethermostaat.